aFai's FotoPage
affai nyer gambo..COMMENTS ON IMAGE
By: aFai fairuz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Feb-2007 06:03 Email | Share | | Bookmark
ada 2 kawan baru kawen sblm Tahun Baru Cina yg lepas....

tingginya ery.. lagi kasut tumit tinggi..
itu hubby ery dan adik ery...
ini gambar nisa dan tukar baju... tapi lawa gaks...cewah
View all 4 photos...
hmmmm.....

dah banyak dah contoh kad nih... ini yg latest.... alhamdulillah dapat hadir....


ery, sabar lah yer.. kena berjauhan dulu dgn husband... bersusah2 dahulu... cewah....


nisa, .... hang nih... mcm tak caya lak aku .. heheheheh.... tapi aku yakinmung akan jadi isteri solehah........
insyaAllah....


oklah, next taktaulah dapat pegi umah sapa pulak nih......


Friday, 10-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Hari Raya KPDN& HEP Putrajaya

lama nyer tak jumpa...
dapat amek gambar dgn Menteri
takder apa.. cuma ini jer.....


Thursday, 24-Aug-2006 04:19 Email | Share | | Bookmark
Menngerjakan Umrah dan Ziarah di Madinah

sampai shj di Jeddah,terus ke madinah
dibawah kubah inilah tersemadi Nabi Muhammad S.A.W
hari ke-3 alhamdulillah sampai di mekah
View all 18 photos...
Assalamualaikum kawan-kawan....

lama sungguh tidak mengupdate fotopages disini...

masuk kerja hari tuh terus tak dapat rest pun...

so arini.. sambil2 tun ggu ofis nih sempatlah nak update sket atas permintaan ramai kawan2....




madinah-Masjid Nabawi .... kalau korang nak tgok dgn jelas lagi,... tgoklah masa Azan Magrib kat NTV& or TV3


Tuesday, 4-Jul-2006 07:49 Email | Share | | Bookmark
MAIN BOLING .. 1ST TIME MASUK TOURNAMENT

tak teror pun..

hamba nih main boling bukannya reti.. setakat baling2... boley lah... nak dijadikan citer... ada tournament yg dianjur oleh Kemneterian belia dan sukan untuk pertandingan boling wanita....
pejabat kami nak anta satu team... oleh sebab staff pompuan tak ramai,nama hamba pun dimasukkan secara tetiba jer....
HEHEHE KELAKAR... tapi boley lah....main dgn takder [pundalam hati nih nak menang apa2...
tgh menjamu selera selepas game, team kami diumum dapat tempat ketiga dari 30 team.. erk... biar betoi... dgn nasik goreng dan keropok dalam mulut kami kunyah cepat2 .. naik ke pentas untuk terima hadiah.... kikkkikih....
bebetul kenangan,....

boleh tgok lagi di

http://kuantan06.fotopages.com


Wednesday, 17-May-2006 04:53 Email | Share | | Bookmark
Brthday girl....

 
 
 
View all 6 photos...
hmmm.. airini genaplah 25 tahun... alamak... makin dewasa rasanya.... huhuhuh

orang dok bertanya bila nak kawen jer.... huhuuu

sambut kat opis... ramai2.. sesapa yg bulan mei semua sambutsekali.... makan kek secret recipe .. sampingn goreng pisang,kopok.... hehhe.. air... telan air liur jer...hehehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net